About me

Аз съм любознателно момиче с много интереси. Обичам да снимам, защото снимките са начин да запечаташ незабравими спомени. Да пея, защото това е едно от най-красивите занимания. Да танцувам и то не само индонезийски танци, защото ми доставя удоволствие. Да пиша, защото така изразявам себе си. Да рисувам, защото изкуството е безгранично. Да се забавлявам сред любимите ми хора. Да чета – в моментите, когато искам да избягам от реалността. Да мечтая…

_dsc0965

8 thoughts on “About me

 1. Чакай, чакай. Умът ми не го побира. Правилно ли разбирам, че ти си на 12/13 г. и поддържаш собствен блог? И на всичкото отгоре пишеш толкова… красиво. Hit me an email, ще се радвам да комуникирам с толкова интелигентна млада девойка.

  Like

 2. Умът не ми побира как такова малко слънчице като теб е толкова интелигентно и поддържа цял блог. Обожавам книгите, изкуството, музиката- изключително съм очарована и впечатлена от вас, млада госпожице! Ще се радвам да поддържаме контакт, пиши ми, ако имаш желание :)))

  Like

  1. Непременно ще пиша, колкото се може по-скоро! Щастлива съм, че ви допада, четейки този коментар се изпълних с топлина и радост :) Благодаря за милите думи!

   Like

 3. Гледам, че много хора вече са си те „харесали“, ама не мога да се сдържа и аз да не заявя колко ми е приятно да виждам млада девойка с такова приятно развитие във всестранни области. Давай все така! :))

  Like

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s