About me

Името ми е Жени и съм 16-годишно момиче, което обича да изразява себе си чрез изкуството. Мога да правя прекалено много неща, но за нито едно от тях не мога да кажа, че върша изключително добре. Понякога пея, друг път рисувам, от време на време танцувам, редовно снимам. Но най-вече пиша… макар и не толкова често, колкото би ми се искало.

Този блог е резултат от стремежа да подражавам на майка си, която в миналото си водеше свой, и от желанието ми да споделям мненията си по всякакви въпроси с хората, които ме четат. Направих този сайт на крехката възраст от единадесет и той малко или много отразява промените в живота ми и характера ми за последните пет години. В него човек може да проследи най-вече пътя ми към самопознанието и сбъдването на мечтите ми.

05 (2)

Advertisements

8 thoughts on “About me

 1. Чакай, чакай. Умът ми не го побира. Правилно ли разбирам, че ти си на 12/13 г. и поддържаш собствен блог? И на всичкото отгоре пишеш толкова… красиво. Hit me an email, ще се радвам да комуникирам с толкова интелигентна млада девойка.

  Like

 2. Умът не ми побира как такова малко слънчице като теб е толкова интелигентно и поддържа цял блог. Обожавам книгите, изкуството, музиката- изключително съм очарована и впечатлена от вас, млада госпожице! Ще се радвам да поддържаме контакт, пиши ми, ако имаш желание :)))

  Like

  1. Непременно ще пиша, колкото се може по-скоро! Щастлива съм, че ви допада, четейки този коментар се изпълних с топлина и радост :) Благодаря за милите думи!

   Like

 3. hairspray queen

  Гледам, че много хора вече са си те „харесали“, ама не мога да се сдържа и аз да не заявя колко ми е приятно да виждам млада девойка с такова приятно развитие във всестранни области. Давай все така! :))

  Like

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s