Book Buddy-A-Thon TBR

Намирам се в читателски застой още от началото на учебната година и като че ли нищо не помага за неговото преодоляване. Но когато преди няколко дни Йо от My nerdy almanac ми предложи да участвам с нея в the Book Buddy-A-Thon, разбрах, че може би това ще е моментът на излизането ми от поредния reading slump.

Предишният път, когато участвах в маратон, беше миналото лято. Тогава имах много време за четене, за разлика от сега, когато срокът (7-13 май) съвпада с училището. Поради тази причина се постарах да избера книги, за които съм сигурна, че ще прочета бързо.

Ето ги и предизвикателствата:

1. Книга, която и двамата с партньора ви да четете. Йо споделя моята мания по поредицата „Изборът“ от Кийра Кас, затова двете ще четем заедно „Короната“ (последната част).

Processed with VSCO with hb2 preset

2. Книга, чиято корица съдържа любимия цвят на партньора ти. Понеже двете имаме един и същ любим цвят (жълто), решихме отново да четем една и съща книга – „Огненият престол“ на Рик Риърдън.

3. Книга, на която партньорът ти е дал 5 звезди. Съответната точка ще покрия с „Алена кралица“ на Виктория Айвярд.

4. Книга, която партньорът ти е избрал от три посочени от теб книги. Йо се спря на „Връзка“ от Рейнбоу Роуел.

5. Книга, която просто искаш да прочетеш. Понеже сложих няколко много дълги четива в списъка си, реших като за финал да добавя „Естествен роман“ на Георги Господинов.

Processed with VSCO with hb2 preset

Общият брой страници на всички книги е 1 663, което не е много, но ще бъде по-трудно количество за прочитане, като се има предвид, че съм на училище.

Целта ми този път е не да завърша всички четива – нямам представа колко натоварена откъм домашни ще бъде предстоящата седмица за мен. Ще бъда щастлива дори и да прочета само една книга.

На 13-ти май можете да очаквате пост, обобщаващ как съм се представила на маратона, както направих и при BookTube-A-Thon-а.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s