It’s a Purple Day

01 02 03 04 05 06 (1) 07 08

Снимки – Ивейн

Eдва ли някога бих тръгнала да поливам цветята на високи обувки, но какво да се прави – селският двор е толкова привлекателно място за представянето на градска визия с начина, по който цветовете и текстурите контрастират на тоалета.

Топ – S.Oliver

Дънки – H&M

Обувки – CCC

Advertisements

2 thoughts on “It’s a Purple Day

 1. Nelly

  Колко бързо порастват децата в днешно време. Не искам да звуча назидателно, но – имай детство! Колкото повече време минава, толкова повече задължения и отговорности ще имаш и толкова по-смазващи ще са изискванията към теб. Имаш цял живот да носиш неудобни високи токчета и да се притесняваш за външния си вид. За съжаление, вече не само жените, но и младите момичета са обект на ужасните стандарти за красота, които създават у тях усещането, че себестойността им зависи от това колко добре изглеждат и колко са харесвани… Ти си си ти, с токчета, без токчета, със стилни или не толкова стилни дрехи – тези неща нямат никакво значение и ми става тъжно, като виждам колко от рано вече се започва с цялата суетня. Млади момичета, които се държат като жени, или по-точно казано: както обществото очаква да се държат жените. Съжалявам, ако съм прозвучала по някакъв начин поучително, не ми е било това намерението. Просто съм минала по този път и повярвай ми, след някоя и друга година, това, че „зорлем“ отрано си пораснала, ще започне да ти тежи.

  Like

  1. Да, права сте. Благодаря Ви за коментара! Какъв ли би трябвал да е отговорът? Каквото и да напиша ще е оправдание, а не искам да звучи така. Старая се да съм себе си, да се развивам. Но кажете как трябва да изглежда едно момиче на 14, когато и модата за малките деца копира модата за големите? А относно токовете – те са част от снимките, а за тях понякога човек трябва да влезе в роля. Имам и такава рубрика в блога :)
   Сърдечни поздрави!

   Liked by 1 person

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s