Youtube: Meredith Foster and Eva Gutowski

11352274_1620536044858647_1093828430_n

В днешната публикация ще представя две от най-любимите си youtuber-ки – Meredith Foster и Eva Gutowski. Двете са много симпатични beauty guru-та от Калифорния, Америка, и всеки техен клип се отличава с креативност. Meredith и Eva дават страхотни съвети за красота, тоалети и DIY. От друга страна в каналите им има някои чудесни идеи за упражнения и здравословно хранене. Скоро се очаква двете да споделят първата си видео колаборация.

Meredith Foster (Stilababe09)

JVI_0128j

В канала на Meredith ще намерите главно клипове, свързани с мода, DIY и съвети. Често качва видеа, в които споделя какво прави обикновено в отделни части от ежедневието си. Има няколко клипа, в които тя показва интересни предмети от стаята си и обяснява откъде ги е купила или как ги е направила. От време на време Mere изпълнява тагове или отговаря на въпроси от своите фенове, които тя нарича Merebears. Харесвам я, защото въпреки популярността си тя по никакъв начин не се самоизтъква и обръща внимание на почитателите си. Освен това нейните клипове са винаги забавни и изпълнени с оптимизъм и от тях често черпя идеи.

Eva Gutowski (mylifeaseva)

photo

Eva е повече от beaty guru. В нейния канал освен модни съвети и ще откриете и много видеа, от типа на Child you vs Тeen you, Fall season: Еxpectations vs Reallity и т.н. Eva също е много позитивен и креативен човек и, когато не съм в настроение, винаги мога да се развеселя, като гледам неин клип. От Eva знам прекрасни начини да разведря обстановката в стаята си или да освежа летния си гардероб, без да харча много пари. Тя също се старае да поддържа контакт с феновете си.


Като за край на този пост ще споделя по видео от всяка, което ме е развеселило или ме е вдъхновило да направя нещо ново. Ами кои са вашите любими beauty guru-та?

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s