Alex Orange Photo Moment

52

Преди няколко седмици, ако някой ми зададеше въпроса Как си представяш протичането на една фотосесия?, бих отговорила както повечето хора:

  • ще бъде в студио;
  • навсякъде ще има фотографско оборудване като осветление, стативи, отражатели и т.н.;
  • всичко, което снимащият каже, ще трябва да се изпълнява на мига.

Очакванията ми бяха изцяло опровергани от Алекс – прекрасен фотограф и човек. Идеята за фотосесията беше изцяло на мама, която искаше да зарадваме тате с наши снимки по време на престоя му в Германия. За целта се свързахме с Алекс. Фотосесията, която тя ни направи, беше едно от най-забавните ни изживявания.

Случката, която снимките описват, според Алекс е много личен момент, затова именно нашият дом бе мястото на фотосесията.

Вместо да започнем веднага, първо обсъдихме идеите си. Алекс беше донесла донъти, които да сложим на подноса със закуската, а салфетките бяха от моята колекция.

Цялата фотосесия беше непринудена. Усмивките ни на снимките са истински, защото ние истинкси се забавлявахме. По време на „събуждането“ се бихме с възглавници и Алекс улови момента. Като „готвехме“ хвърляхме брашно във въздуха. Като бяхме навън, с брат ми тичахме и развявахме платове. А каква ли гледка сме били отстрани, помъкнали два куфара с книги, китара, щайгички и всякакви аксесоари?

Алекс е един от най-креативните хора, които съм срещала. За фотосесията мама беше подготвила чийчзкейк. Алекс взе всички подноси за сладкиши, които мама има, и нареди по тях шоколад, бонбони, орехи, ябълки… като добавихме и специално направения десерт, масата изглеждаше отрупана с храна. Дело на Алекс са и коронката и мустаците, които тя ни остави като подарък.

Това беше едно от най-прекрасните ми изживявания, което ще ми остане спомен за цял живот.

Алекс, благодаря ти, че направи всичко това за нас!

Останалата част от фотосесията можете да видите тук.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s