YouTube: My BuzzFeed Obsession

От известно време не пропускам нито клип на BuzzFeed – за тези, които за първи път чуват това име – BuzzFeed е развлекателен американски уеб сайт, в който могат да се намерят публикации на всякакви теми – от научни открития и експерименти до супер звезди и лайфстайл. Организацията има около 5-6 канала в YouTube, от които 4 са по-активни и добавят нови видеа ежедневно.

10426069_1550555961751947_6961612640205923651_n

BuzzFeed Video е нещо като „главна“ на всичките 4 страници в YouTube. В нея се споделят видеа без особено изразена обща тема. Има различни рубрики като ‘People try …. for the first time’, ‘Would you rather’, ’14 celebs that…’ и така нататък. Моят любим клип от този канал е:

BuzzFeed Violet е канал, посветен на отношенията между хората. В клиповете му през повечето време участват едни и същи лица, като понякога има връзка между отделните видеа. Например, когато става въпрос за двойки, най се открояват Ashly и Andrew, които тайно се харесват, най-добри приятели – Gaby и Allison. Във всяко видео от тази страница можеш да откриеш част от себе си. От всичките, които съм изгледала, този се доближава най-много до мен:

В BuzzFeed Yellow ще намерите главно лайфстайл клипове или, по-специално, видеа, засягащи отношенията между жени и мъже. Това е едно от любимите ми в този канал:

Последна, но не на последно място – страницата на BuzzFeed Blue в YouTube. Тя е свързана с науката – в нея могат да се видят клипове с интересни факти за вселената, човешкото тяло и др. Има и видеа с експерименти. Никога няма да ми стане скучно да гледам това видео:

Персоналът на BuzzFeed също е страхотен. Сред любимците ми са Ashly Perez, Andrew Ilnyckyj, Quinta Brunson, Gaby Dunn, Allison Raskin и много други. Всички те са много лъчезарни и оптимистични и винаги могат да ме накарат да се усмихна.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s