#70/100happydays

Минаха около цели 20 дни от последния ми пост на тема 100happydays. Истината е, че дните от 50 до 60 бяха не чак толкова интересни, за да ги споделям, а следващите десет прекарах на морето, където не успях да правя снимка ежедневно, но въпреки това искам да споделя по-интересните снимки тук :)

Малко се изложихме цялото семейство с документирането на събитието - мама беше помъкнала стативи, отражатели и разбира се фотоапарата, НО...зарядното беше забравено. Аз пък все забравях да заредя моето апаратче и затова снимки имаме чак от деветия ден :D Малко се изложихме цялото семейство с документирането на събитието - мама беше помъкнала стативи, отражатели и разбира се фотоапарата, НО...зарядното беше забравено. Аз пък все забравях да заредя моето апаратче и затова снимки имаме чак от деветия ден :D На този ден с брат ми се позабавлявахме в гумените топки в басейна.
Малко се изложихме цялото семейство с документирането на събитието – мама беше помъкнала стативи, отражатели и разбира се фотоапарата, НО…зарядното беше забравено. Аз пък все забравях да заредя моето апаратче и затова снимки имаме чак от деветия ден :D
На този ден с брат ми се позабавлявахме в гумените топки в басейна.

DSC09331

DSC09354

DSC09356

DSC09365

DSC09384-1024x768
Вместо да разтягам лукуми за това какво сме правили, реших да го покажа със снимки – 1 снимка означава 1000 думи, нали?
DSC09409-1024x768
Когато бяхме около басейна се запознахме с аниматорките на хотела – тези на снимката се казват Марти и Мони, като с Марти станахме много близки. Тя води детския мини клуб и всеки ден в четири часа Калоян чакаше пред него първи.

DSC09412-1024x768

На последния ден от почивката ни Калоян отново чакаше с нетърпение пред детския кът. След като заниманията свършиха си взехме чао и разменихме фейсбуци. Мама даже ни направи и няколко снимки. С няколко думи - беше незаменима ваканция :)
На последния ден от почивката ни Калоян отново чакаше с нетърпение пред детския кът. След като заниманията свършиха си взехме чао и разменихме фейсбуци. Мама даже ни направи и няколко снимки. С няколко думи – беше незаменима ваканция :)
Advertisements

2 thoughts on “#70/100happydays

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s